Revalidatie

In mijn werk als revalidatietrainer vind ik samenwerken met paard en eigenaar heel belangrijk. Het doel is dat u zelf verder kan gaan werken met u paard, en de positieve tendens vast kan houden.

Fit-to-have-Fun

Revalidatie training op locatie

Een van de dingen die we tijdens een revalidatie traject proberen te vermijden is stress. Het is (hopelijk) algemeen bekent dat stress niet echt een positief effect heeft op het herstel van je paard. daarom bieden wij begeleiding en revalidatie therapie op locatie thuis

revalidatie bij equiphysique

Er wordt gewerkt vanuit de basis driehoek van het trainen er revalideren -> anatomie, fysiologie, psychologie

Het doel van revalidatie is dat deze 3 pijlers in balans komen, en functioneel de kwaliteit van leven van het paard waarborgen of zelf vergroten. Dit doen wij door gebruik te maken van verschillende revalidatie methode en technieken, en zo een maatwerk plan voor jouw paard en jullie situatie af te leveren.

Een revalidatie bestaat bij ons altijd uit een basis van oefentherapie, bijgedragen door bodywork, en als belangrijkste advies, uitleg en instructie aan u als eigenaar.

oefentherapie doen we altijd samen, en op het tempo van het paard

online begeleiding

Het is niet altijd mogelijk of wenselijk om het gehele traject fysiek op locatie uit te voeren. Zeker in een latere fase kan online begeleiding een mooie uitkomst zijn. Tijdens online bijeenkomsten heb je de mogelijkheid vragen te stellen, overleggen en samen te kijken naar de volgende stappen in het proces.

online begeleiding kan ook gecombineerd worden met fysieke begeleiding.


Begeleiding bij de revalidatie van mijn merrie heeft ervoor gezorgt dat wij ondanks de blessure nooit ons plezier zijn verloren.

Eigenaar van Cupido


Vraag vrijblijvend informatie aan, of plan een kennismaking